Tájékoztató a regisztrált részvevőknek

Kérjük figyelembe venni, hogy a a RenBike-Tour Velence programra előzetesen jelentkezni 2016. május 17-ig van lehetőség!

A helyszínen új jelentkezők részvételét nem tudjuk elfogadni!

(Ami azt jelenti, hogy karszalagot és ebédet nem fogunk tudni csak az előzetesen jelentkezettek részére biztosítani.)

Reméljük, hogy ebben az évben az időjárás is kedvezően fog alakulni, de ennek ellenére kérjük, hogy megfelelő ruházatról, eső elleni védelemről mindenki gondoskodjon!.

A túrával kapcsolatosan az alábbiakban szeretnénk néhány információról tájékoztatni:

Gyülekezés:

  1. május 21-én szombaton 9.00 órától

az Agárdi Napsugár Strandon

Cím: H-2484 Agárd, Chernel István u. 1.

(az agárdi fénysorompós vasúti átjáróval szemben, a parton)

 

Fontos információ!

Ugyanezen a napon egy családi rendezvény lebonyolítására is sor kerül Velencei indulással. Az ottani résztvevők ugyancsak a tavat kerülik meg.

Ez a mi programunkat előreláthatólag semmiben nem fogja zavarni, viszont arra számíthatunk, hogy a tó körül egy kicsit nagyobb lesz a „nyüzsgés”.

FENTIEKRE IS TEKINTETTEL MINDENKIT KÉRÜNK, HOGY FIGYELJÜNK, VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

 

A résztvevőknek 3 csoportban javasoljuk a táv megtételét:

  1. csoport:

Kerékpárral, kényelmes tempóban, 1 vagy több megállással, lehetőség szerint csoportokban (ez a hagyományos forma, a régiek felvezetésével és támogatásával).

  1. csoport:

Kerékpáros gyorsasági verseny, amit a vállalkozó kedvű, rendszeresen kerékpározó fiataloknak javasolunk (akár 2 gyorsasági kör megtételével is!).

  1. csoport:

Futva, akár egyéniben, akár előre szervezett csapatokban váltókkal.

Információk, tudnivalók, tanácsok:

Mindenkit kérünk, hogy a helyszínen felállított regisztrációnál jelentkezzen be, ahol a rendezőktől a résztvevők sorszámmal ellátott karszalagot kapnak. A strand területére a továbbiakban csak a karszalagos, regisztrált résztvevők léphetnek be. Az ellenőrzésben a strand biztonsági szolgálata is segítségünkre lesz.

A túrán való részvétel a vesebetegeknek és a 18 év alatti résztvevőknek ingyenes, a többi résztvevőnek 500.-Ft, amely összeget ugyancsak a regisztrációban lehet befizetni.

A túrán való részvétel önkéntes! A mellékelt „ÖNKÉNTESSÉGI NYILATKOZATOT” a regisztráció meggyorsítása érdekében minden résztvevőtől kérjük, hogy kinyomtatni és kitöltve magukkal hozni, illetve a regisztrációban leadni szíveskedjen!

A túra során a regisztrált résztvevőknek ásványvizet biztosítunk, valamint egy tál meleg étellel várjuk a beérkezőket, amelyhez az ebédjegyet a regisztráció során fogjuk átadni.

Ezen kívül a strand területén lévő büfékben lehetőség lesz enni- és innivaló vásárlására is.

Az autókat a strand melletti nagy parkolóban tudják hagyni (a parkolás ingyenes), innen lehet a strand bejáratát a kerékpárokkal vagy gyalogosan megközelíteni.

Start: 11.00 órakor.

A program vége és a hazautazás várhatóan 17 óra körül lesz.

Táv: 35 kilométer a Velencei tó körüli új kerékpárúton.

Javasoljuk, hogy minden részt venni szándékozó beteg kérje ki orvosa tanácsát, segítségét az indulás előtt!

A túra során kísérő autót biztosítunk és rendelkezésre áll szakképzett egészségügyi személyzet is.

Kérjük, hogy a szervezőknél vagy a regisztrációs standnál jelezzék, ha bármilyen egészségügyi vagy egyéb probléma történne!

Biztonságképpen kérünk minden vesebeteget, hogy egészségügyi iratait és gyógyszereit mindenképpen hozza magával!

Hasi dializált betegeinket kérjük, hozzák magukkal a szükséges oldatokat és eszközöket. Az oldatcseréhez igény esetén megfelelő helyszínt biztosítunk. HD kezelt betegeknél javaslunk egy kezelést – akár soron kívül is – a túra előtti napon elvégezni!

Otthoni indulás előtt, mindenki győződjön meg járműve műszaki állapotáról!
Technikai segítségre, javításra a helyszínen és menet közben is van lehetőség, de jobb, ha erre nem kerül sor.

Az oda- és hazautazás, valamint a kerékpárok helyszínre szállítása egyénileg történik. A helyszínen kerékpárt biztosítani nem tudunk!

A táv viszonylag rövid, azonban a zökkenőmentes teljesítés, az izmok és a keringés szoktatása, esetleges bajok megelőzése érdekében javasoljuk, a túra előtt legalább két hétig készítse elő szervezetét rövid távú kerékpáros edzésekkel!

Biztonságunkról az AEGON MAGYARORSZÁG Biztosító Zrt. gondoskodik.

Szeretettel várjuk 2016. május 21-én a Velencei-tónál!

Helyszíni elérhetőségünk: 06-209-520-786 (Szepesi Gizella)